Violen Vandrarhem Svenstorp

vandrarhemmet Svenstorp Detta vandrarhem ligger i den lilla byn Svenstorp på den skånska slätten endast 6 km från Ystads fina sandstränder. Här finns en lugn miljö i en sovande by med åkrar av raps och sädesfält runt omkring .
Frisk luft och lärkor som drillar i skyn kan utlovas vår och sommar.

Boende

Vandrarhemmet är i ett rejält hus som har varit äldreboende en gång i tiden. Man får fortfarande den där gammaldags känslan av lugn och stillhet när man bor här. I denna by har tiden stått stilla och är du ute efter nöje och shopping så får du nog köra till Ystad eller Malmö.
Vandrarhemmet har 4 dubbelrum och 2 familjerum med wc och dusch samt ett litet pentry.
Du har dessutom tillgång till gemensamt kök med spis, kaffekokare, vattenkokare och micro.
En stor matsal finns att tillgå och ett allrum med TV strax intill.
En helt okey vandrarhemsstandard.
Dessutom har du en stor och fin trädgård där du kan njuta av det öppna landskapet och kanske grilla nåt gott, leka med barnen eller bara sitta i solstolen och må bra.

Se och Göra

rumDet finns fina strövområden i närheten, Fyledalen ligger bara 5 km bort och Nybroån rinner förbi strax väster om byn och är ett utmärkt fiskevatten.
Men det är för det stora lugnet du skall bo här, härligt för en stressad storstadssjäl, eller så har du det som en utmärkt utgångspunkt för utflykter på Österlen.

Du har Ystad med oändliga sandstränder bara 6 km därifrån, sedan har du Simrishamn, denna underbara sommaridyll, bara 3 mil bort.

Ystad djurpark en annan favorit bland barn och vuxna ligger bara 15 km bort. Denna fantastiska djurpark har förutom en trevlig djurpark 2 st uppvärmda utomhuspooler att plaska omkring i och det bästa av allt det ingår i entréavgiften.

Kåseberga med Ale Stenar och sitt fiskrökeri ligger också bara 15 km därifrån. När du ändå är där så missa inte Sandhammaren med en av Sveriges största och finaste sandstränder.
Glöm emellertid inte att ta de fodrade badbyxorna med dej, det kan va kallt i vattnet.

Det finns även fina strövområden på land vid Hagestads naturreservat och längs kusten till Sandhammaren för er som inte vill ha bad o sol.

Övrigt

matsal svenstorpDet finns trådlöst internet i vandrarhemmet.
Samma ägare har ett annat vandrarhem i Köpingebro som också heter Violen med 16 dubbelrum, wc och dusch i korridor.
Detta vandrarhem ligger 2 km från kusten och Ystad. Kanske inte lika ostört som Svenstorp eftersom Sockerbruket ligger intill, och byggnaden kanske inte är lika charmig men ett bra alternativ med riktigt god frukostbuffé.

Prislista

Dubbelrum från 245 kr/natt

Färdigbäddat och slutstädning ingår i priset.

Öppettider

Året runt.
Säsong: 5 juni – 15 augusti + påsk.
frukost kopingebroÖvrig tid efter överenskommelse. Förbokning rekommenderas.

Kontakt

Vandrarhem Violen
Hugos Gränd 2 271 73 Svenstorp
Vandrarhem Violen
Sockerbruksvägen 2 271 72 Köpingebro
Tel: +46 (0)70 49 40 330
E-mail: info(at)violen.se
Web: violen.se/

GSV

No comments yet.

SKRIV DITT MEDDELANDE

Reset all fields